Diana Morant presenta públicament la seua declaració de la renda i reta a Torró a fer el mateix

La candidata dels Socialistes a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, ha presentat hui públicament la seua declaració de la renda de 2014. “Vull que els gandians sàpiguen qui és Diana Morant en temes fiscals i, sobretot, de què viu i a que es dedica”, ha remarcat i ha emplaçat al candidat del PP, Arturo Torró,  perquè prenga exemple i faça el mateix, abans de les pròximes eleccions municipals del 24 de maig.

15-05-08 Juantxo Ribes. presentacion de renta 3

“Ara que comença la campanya, li llance el repte a l’alcalde Torró perquè presente la seua declaració de la renda. Molts gandians tenim el dubte de què viu el candidat del PP, després d’haver renunciat al seu sou per por a tindre-lo embargat”, ha afirmat Morant, qui ha destacat que “Torró porta un ritme de vida que no sabem baix quina activitat econòmica es sustenta”.

Per això, els Socialistes de Gandia li demanem que com alcalde que és, hauria d’explicar-li als gandians de què ha viscut estos últims quatre anys. Per la seua banda, la candidata a l’alcaldia no s’ha amagat. “Ara que finalitzem un cicle polític, com a candidata estic obligada a rendir comptes davant la ciutadania, qui té dret a saber de què viuen els servidors públics”, ha indicat Diana Morant.

Diana Morant disposa, bàsicament, del mateix que tenia quan va accedir per primera vegada a l’Ajuntament de Gandia al juny de 2011 com a regidora. Viu del seu sou en dedicació parcial —cobrant 600 euros menys, aproximadament, dels que percebia quan treballava com a enginyera de Telecomunicacions en una empresa privada—, paga des de 2010 una hipoteca d’un pis que té compartit al 50% i els seus estalvis al banc són inferiors als que tenia quan va accedir a la Corporació municipal en juny de 2011. Estes dades es poden consultar en la pàgina web dianamorant.es, on ja està a l’abast de tothom la seua última declaració de la renda i la de 2013, que va fer pública quan va ser triada candidata pels militants i simpatitzants socialistes.

Cal destacar que l’equip de Diana Morant que accedisca a l’Ajuntament de Gandia en la legislatura 2015-2019 tindrà l’obligació de fer públiques les declaracions de la renda, de béns i de patrimoni —tinguen o no l’obligació legal de fer-ho—, cada any i quan finalitzen el seu mandat. “Reduiré al mínim els càrrecs de confiança, que hauran d’estar ben justificats. A més, els gandians coneixeran el sou que perceben de l’Ajuntament”, ha assenyalat Morant.