Diana Morant: “Torró em persegueix perquè sap que els gandians i el projecte dels Socialistes anem a guanyar-li les eleccions i a fer-lo fora”

Davant la roda de premsa que ha efectuat hui l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, on ha amenaçat que el Govern local del PP es querellarà penalment contra Diana Morant, per presumptes “irregularitats” en el padró municipal —segons la seua pròpia versió— “Diana Morant nega qualsevol responsabilitat en cap tema que siga mínimament dubtós”.

“Es tracta d’una acció desesperada d’Arturo Torró, que està trastornat perquè sap que la nostra ciutat ja no es fia d’ell”, ha indicat Diana Morant, qui ha destacat que “l’alcalde de Gandia té un estil mafiós amb el que ara vol perseguir, amb diners públics, a la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia perquè sap que els gandians i el projecte que encapçale anem a guanyar-li les eleccions municipals i anem a fer-lo fora”.

Diana Morant ha manifestat que “quan abans vinguen les votacions, abans ens desfarem d’algú que no té la dignitat personal ni l’alçada per ser alcalde de Gandia”.

La candidata socialista ha assenyalat que Arturo Torró seguisca amb les seues querelles, els seus embargaments i els seus embolics, mentre “jo seguiré treballant, en companyia de la gent de bé d’esta ciutat, per a fer possible el canvi urgent i necessari que es produirà a Gandia el pròxim 24 de maig”.

Per últim, Diana Morant li recorda a Arturo Torró, i així li ho torna a reiterar: “Sóc una dona que no li té ninguna por”.