El Departament de Turisme i el sector hostaler llancen la campanya #GandiaDestinoSeguro

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, acompanyat per José Manuel Navarro, en representació de DestíSafor i Pere Montalbán, president de l’Associació d’Hostaleria Centre Històric, han explicat este matí el contingut de la campanya #GandiaDestinoSeguro. Una iniciativa que es troba en la línia de posicionament de Gandia com a destinació segura i que va dirigida a tots els públics potencials amb la intenció de reforçar el missatge i la garantia de seguretat.

Tal com ha explicat Mascarell, la campanya compta amb la col·laboració de les associacions d’hostaleria DestíSafor i Hostaleria Centre Històric. “Pretenem posar el focus sobre el gran esforç que estan realitzant els professionals de l’hostaleria habilitant els seus espais perquè reunisquen totes les condicions establertes per la normativa vigent i amb la finalitat de garantir espais segurs. Ells han estat els herois de la pandèmia i ho seran de la postpandèmia perquè amb la seua gastronomia ens ajudaran a millorar emocionalment com a persones i econòmicament com a ciutat”, ha declarat el regidor socialista, qui ha afegit que “com ciutat comercial i turística que som, per a nosaltres és clau llançar i reforçar un missatge de seguretat. L’hostaleria ha demostrat una gran capacitat de diàleg i d’adaptació a les diferents normatives que s’han anat aplicant”.

Per a finalitzar, l’edil de Turisme ha posat en valor les ajudes que des del consistori gandià i altres administracions s’han donat al sector o l’excensió de taxes com la d’ocupació de la via pública. “Han estat ajudes pal·liatives amb les quals també hem volgut reivindicar i referènciar la feina ben feta per un sector de què hem d’estar orgullosos”, ha remarcat.

Pel que fa a la campanya en si mateixa, durant la roda de premsa s’ha explicat que representa a huit professionals de sector de l’hostaleria, segmentats en funció de diferents línies de servicis de restauració a Gandia. Cadascun d’estos i estes professionals ens mostren amb testimonis i evidències quines són les mesures que estan adoptant en els seus locals per a prestar el millor serviic amb totes les garanties de seguretat en aspectes com el control de distàncies, la formació de personal en seguretat sanitària, la desinfecció i adequació d’espais, entre d’altres.

Els locals que s’han prestat voluntaris a participar en esta campanya han estat el restaurant El Asombro, la gelateria Xixona, l’arrosseria Casa Jose, el restaurant Chef Amadeo, el forn Raúl, el Gastrobar Iris i Salva, el restaurant el Telero o La Alquimia.

D’esta manera durant les pròximes setmanes i, a través de les xarxes socials, la campanya reforçarà el concepte de ‘Gandia Destinació Segura’, a través del hastag #GandiaDestinoSeguro i en concordança amb l’estratègia de comunicació iniciada pel Govern local a l’hora de posicionar a la marca destí com un entorn segur i que garantisca totes les condicions en matèria de seguretat sanitària als nostres visitants.