El gerent de l’empresa pública de Gandia serà jutjat per amenaçar a un regidor socialista

El gerent de l’empresa pública Iniciatives Públiques de Gandia, Gonzalo Morant, serà jutjat per haver amenaçat a un regidor socialista, concretament a Vicent Mascarell. Aquest últim va interposar una denúncia davant els jutjat que ha estat admesa a tràmit pel jutge, que ha convocat una vista per al proper 26 de juny.

Així, Morant haurà d’explicar davant el jutge què va passar el passat 10 d’abril en un restaurant de Gandia, quan va amenaçar i increpar en públic al regidor Vicent Mascarell. Tal i com va relatar Mascarell en la seua denúncia, Morant el va increpar “amb crits i escarafalls” i li va instar a no tornar a dir el seu nom en cap de les compareixences públiques de Mascarell. Tot amb to “despectiu i amenaçador”, es va dirigir al socialista dient: “Llava’t la boca amb lleixiu abans d’atrevir-te a pronunciar el meu nom; a vore si t’atreveixes a dir-m’ho a la cara abans que als mitjans de comunicació; eres un covard”.

No és la única vegada que Morant s’ha extralimitat en les seues funcions en el seu comportament amb l’oposició, sempre amb el paraigües del govern del PP. Així, primer va protagonitzar un lamentable episodi amb la regidora Diana Morant, a la qual va tractar de forma masclista en un entorn municipal. A més, constantment ha estat denegant l’accés dels socialistes a informació que hauria de ser pública, i fins i tot va vetar l’accés de regidors socialistes a un edifici municipal com és el del Tossal.

Els socialistes sempre han denunciat aquestes actituds antidemocràtiques de Gonzalo Morant i, sobre tot, la defensa que sempre ha rebut per part de Torró, que fins i tot va justificar les amenaces per les quals ara va a ser jutjat el gerent de l’empresa pública IPG.