El govern del PP es gasta més de 33.000 euros en un anunci de TV mentre no paga els 12.000 euros de premis del Concurs de la Fideuà

La regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Diana Morant, ha valorat hui la notícia destapada per Ràdio Gandia SER i on s’assegura que els guardonats en la 39 edició del Concurs de la Fideuà de Gandia encara no han rebut els 12.000 euros en premis de la passada edició, celebrada en el mes de juny. Per contra, este fet coincideix amb la informació d’unes factures que Morant destapa i on es descobreix que el govern va gastar més de 33.000 euros en un spot televisiu per a promocionar la Fideuà.

Morant ha considerat com “vergonyós” que un dels guardonats “haja hagut de recórrer al programa A Quien Corresponda de Ràdio Gandia per a reclamar el premi que havia guanyat fa sis mesos i que encara no ha cobrat”, en una acció que la regidora considera “una mesura desesperada d’algú que ha estat els últims mesos reclamant els diners que va guanyar”.

“Pensem que fer un spot de promoció de la Fideuà és positiu, però no és de rebut que l’empresa Iniciatives Públiques de Gandia no haja pagat 12.000 euros dels premis mentre genera un volum de despesa de prop de 10 milions a l’any i s’ha gastat més de 33.000 euros en dit spot”, ha explicat Morant.

La regidora socialista ha dit que va conèixer aquestes factures en l’hora que van tindre per a consultar la comptabilitat d’IPG. En concret, el govern del PP va pagar a una empresa 16.520 euros per la gravació, 15.458 euros per la creativitat de l’spot i altres 1.200 euros pel lloguer de l’espai on es fa gravar l’anunci.

Morant ha afegit que aquest impagament és “una mala promoció per a Gandia i per a un concurs que, després de 39 edicions, el PP posa en perill amb actituds com aquestes”, deixant de pagar els premis del certamen gastronòmic més prestigiós de Gandia. A més, la regidora ha recordat al govern del PP que “ja fa més de dos anys que són responsables de desastres com aquest i de que alguns no cobren per a que altres sí que ho facen al dia”.