El PP de Gandia, ara en l’oposició, torna a vendre fum demanant un fantasiós parc aquàtic

Els socialistes lamentem la petició efectuada pel portaveu del PP, Víctor Soler, sobre la implantació del parc aquàtic. Cal recordar que el virtual parc aquàtic va ser utilitzat pel PP de manera partidista durant la campanya electoral de les passades eleccions municipals, enviant a suposats “informadors” que regalaven entrades d’un projecte que només estava en paper i en la imaginació megalòmana de l’exalcalde Arturo Torró.

Pel que fa a les suposades “negociacions” i “acord tancat d’inversió”, ha quedat demostrat que el document signat suposava un regal per als empresaris que en teoria havien de realitzar la inversió, ja que l’expropiació dels terrenys havia d’anar a càrrec de les arques municipals per un import de més de 2 milions d’euros.

Soler sembla que també ha perdut la memòria sobre el famós informe de viabilitat realitzat per l’empresa Profun que va costar 135.000 euros per 84 pàgines (1.600 euros per cada pàgina) plenes d’obvietats i infografies i que segons el PP contenien dades confidencials que impedien la seua publicació, dades que no han aparegut per cap lloc.

A més, el projecte contemplava tota una sèrie d’inversions que havien d’executar altres administracions com la prolongació de l’Autovia A-38, un accés nord a la platja, redirigir els accessos de les carreteres de la Séquia del Rei i la N-332, projectes que no estaven ni contemplats.