El PP fa un ús exclusiu del parc de Sant Pere l’últim dia de campanya, mentre li ho denega al PSOE

El Govern del PP ha estat durant tota la campanya electoral denegant, de manera reiterada, als Socialistes de Gandia l’ús del parc de Sant Pere, donant l’excusa que “està en obres i no es pot utilitzar”.

No obstant açò, “casualment” demà, divendres 22 de maig —coincidint amb l’obertura oficial del parc després de les obres de reforma i precisament l’últim dia de la campanya electoral— el PP farà un ús exclusiu del parc de Sant Pere per a fer actes electorals, denegant el permís que havien sol·licitat els Socialistes de Gandia, dins del termini i en la forma escaient, també per a eixe dia.

“El PP torna a fer trampa i se bota la llei electoral que és igual per a tots els partits. Ara, s’apropia en exclusiva del parc de Sant Pere, en els últims compassos de la campanya electoral, d’una zona verda que ha perseguit i denigrat durant esta legislatura. I, açò, sense deixar-li ni tan sols un només metre quadrat al PSOE”, ha assenyalat el vicesecretari general dels Socialistes de Gandia, José Manuel Prieto.

Els Socialistes de Gandia considerem que Arturo Torró està tirant els últims cartutxos per a intentar acorralar-nos, tot i que no ho aconseguirà. “Però només queden tres dies perquè els gandians deixen de patir un alcalde dèspota i trampós, que s’ha cregut ‘amo i senyor’ de la nostra ciutat, pensant-se que Gandia és el seu ‘cortijo’ particular”, ha afirmat Prieto.