El PSPV-PSOE assegura que les solucions de Torró per al CF Gandia no serveixen

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha realitzat les primeres valoracions respecte als moviments que des del govern s’han promogut al si del CF Gandia. Per a la regidora socialista i anterior concejal d’Esports, Liduvina Gil, “les solucions de Torró per al CF Gandia no serveixen per a res”.

Gil ha assegurat que els socialistes temen que tots aquests moviments, amb la creació d’una gestora i l’entrada d’una empresa externa com VOS Marketing, puguen sumir l’equip en una situació pitjor de la que estava.

En aquest sentit, Gil pregunta als populars quina és la situació actual del CF Gandia després de la dimissió del seu president, Julio Santandreu, i quina és la tasca que està realitzant la gestora, doncs se celebra una Assemblea el 4 d’agost i sembla ser que la intenció del govern de Torró és “eliminar tot el que s’havia fet fins ara, promocionar a un president proper al PP i donar poder a l’empresa VOS Marketing”.

Per això, Gil també ha preguntat a Torró pel paper que aquesta empresa va a jugar en el futur de l’entitat futbolística gandiana, quins seran els recursos que aportarà i les gestions que planificarà.

I és que de moment, la situació i la imatge que està oferint el club és d’una inestabilitat total, no millorant, per tant, les gestions en un moment tan important de la temporada com és aquest, que es quan es planifica tot l’exercici i es contracten als membres de la plantilla que han de portar endavant el projecte.

De moment, la única cosa remarcable és que els primers fitxatges del CF Gandia per a la temporada 2011-2012 s’han escapat per les gestions lentes dels nous membres gestors de l’entitat.

Incongruència en matèria econòmica

A més d’això, els socialistes han lamentat una nova incongruència en el missatge econòmic del PP que s’ha conegut hui mateix. Només unes setmanes després de que l’Alcalde de la ciutat, Arturo Torró, anunciara que l’Ajuntament assumia el deute amb la plantilla d’aquesta temporada (aportant una quantitat de 150.000 euros), el concejal d’Hisenda, Guillermo Barber, anuncia retalls als col•lectius i associacions de la ciutat.

Per a Gil, una vegada més, el PP de Torró demostra que “tenen diners per al que volen”, assumint el deute que gent del PP ha generat al CF Gandia al llarg de molts anys i “retallant ajudes que beneficien a col•lectius que representen a molts ciutadans de Gandia”.

Gil ha explicat que aquests 150.000 euros que l’Ajuntament ha donat al CF Gandia són de la subvenció que li correspon a l’entitat, però ha matisat que ja s’havien anticipat 130.000 euros des de l’empresa pública que ara s’havien de tornar a la mateixa. En canvi, Torró ha injectat més diners per tal de salvar al club, quan es suposava que VOS Marketing venia a fer eixa tasca.