Els socialistes critiquen que Torró tinga temps per visitar ambaixadors àrabs però no rep a les principals associacions d’immigrants de Gandia

El Grup Municipal Socialista ha criticat hui el fet que Arturo Torró no s’haja dignat a reunir-se encara amb les associacions d’immigrants de Gandia des que va fer aquelles lamentables declaracions anunciant que es saltaria la llei per a endurir el Padró Municipal i evitar l’arribada de nouvinguts.

Segons han sabut els socialistes, un total de huit associacions que representen la major part dels immigrants de la ciutat van presentar, per registre d’entrada i a data del 15 de maig, una petició formal per a demanar una reunió amb Torró, amb la finalitat que els explicara en què consisteixen els canvis que té previstos davant l’alarma provocada entre la població estrangera.

Ja ha passat quasi un mes després d’aquella petició i els socialistes lamenten que Torró no s’haja dignat ni tan se val a donar una contestació. En aquest sentit, el regidor del GMS, Vicent Mascarell, ha ironitzat dient que “sembla que l’alcalde sí que té temps per a reunir-se amb ambaixadors àrabs però no per a donar explicacions a treballadors de la seua ciutat”.

El regidor socialista ha criticat que Torró “sembla estar més preocupat per prestar atenció als petrodòlars que en posar solució i donar resposta als seus ciutadans immigrants, atemorits per les seues temeràries declaracions”.

Per tot això, els socialistes s’han sumat a la petició de les huit associacions d’immigrants i han reclamat a Torró que “busque un lloc en la seua agenda immediatament per a atendre i tranquil·litzar als col·lectius de la ciutat que li demanen explicacions per les seues polèmiques decisions”.