“Ens sentim més còmodes integrant, que depurant”

Davant la falta d’informació i transparència per part del Govern local del PP, des de Socialistes de Gandia hem iniciat una campanya informativa dirigida a ciutadans estrangers residents a Gandia per a donar-los a conèixer que podran votar en les eleccions municipals de maig de 2015, si manifesten la seua voluntat d’exercir este dret en el termini establit.

Així, els punts d’informació s’han establit en la Casa del Poble del PSPV-PSOE de Gandia (carrer Abat Solà, 86), de dilluns a divendres, de 17.30 a 20 hores, i en el Grup Municipal Socialista (Ajuntament de Gandia), també de dilluns a divendres als matins.

“Els Socialistes ens sentim més còmodes integrant que depurant, perquè volem viure en una ciutat de convivència i no d’enfrontament”, ha indicat la regidora socialista Liduvina Gil, qui ha destacat que “els socialistes considerem per igual a totes les persones que resideixen en la nostra ciutat, siga el que siga la seua procedència”.

En el cas dels ciutadans de la Unió Europea el termini finalitza el pròxim 30 de desembre. Per a poder votar en els comicis municipals cal ser major d’edat i estar empadronat a Gandia.

Per la seua banda, per als veïns pertanyents a Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Trinidad y Tobago la data d’inscripció conclou el 15 de gener de 2015.

Els requisits que han de complir els residents europeus extracomunitaris i d’altres països són residir 5 anys de manera continuada a Espanya, ser major de 18 anys i estar empadronat a Gandia.

“De tots depèn que Gandia torne a ser una ciutat d’oportunitats i pionera en polítiques d’integració, aconseguint un municipi amable i acollidor que progresse en benefici de tots”, ha recalcat Liduvina Gil

Els Socialistes de Gandia considerem que totes les persones que viuen en la nostra ciutat, amb independència de la seua nacionalitat, estan contribuint amb el seu esforç a millorar-la. Per açò, tenen el dret a estar informades de l’oportunitat de votar en les pròximes eleccions municipals, convocades el 24 de maig de 2015.