Gregori: «L’únic que va posar en perill les Falles va ser el PP, que no recorda les ordres d’embargament que arribaven als casals quan governava»

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

El regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha respost este matí a les crítiques efectuades pel Partit Popular sobre la gestió municipal del Museu Faller de Gandia. Gregori ha lamentat el comportament dels populars que «comença a ser esgotador. Utilitzen formes i un vocabulari que ens recorden l’època més fosca d’esta ciutat: quan ells governaven Gandia. Així, fan servir paraules com okupació, ‘pufo’ o desviament intentant sembrar dubtes a la ciutadania i res més lluny de la realitat», ha afirmat l’edil socialista.

D’esta manera, només cal consultar els mitjans de comunicació i els acords del ple municipal del mes de novembre per a veure que esta iniciativa municipal va tindre tota la transparència requerida al mateix ple, un acord sobre en què el Partit Popular va emetre un vot d’abstenció.

Segons Gregori, «el PP és el representant de l’embolic i de l’amnèsia. Recuperar 64 habitatges per a la ciutat no és tapar cap ‘pufo’, és simplement resoldre un problema que hi havia amb una concessió municipal que no funcionava, alhora que disposem de nous habitatges per a destinar-los a lloguer assequible»

El responsable d’Hisenda també ha recordat que «els únics que van posar en perill les Falles van ser els populars. Es veu que ja no recorden les ordres d’embargament que arribaven als casals pels impagaments del PP».

Finalment, el regidor socialista ha incidit que des del Govern local «ja expressàrem el mes de novembre passat que el nostre compromís amb l’adquisició del Museu Faller és ferm i que l’adquisició que es farà efectiva una vegada es consensue una postura sobre els seus usos amb les comissions falleres».