Gandia acollirà les eliminatòries de play-off d’ascens a Segona RFEF

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per Salvador Gomar, president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV); Eduardo Revert, delegat de la FFCV a Gandia; i Jesús Sendra, president del CF Gandia, ha anunciat este matí que Gandia serà seu de les eliminatòries de play-off d’ascens a 2a RFEF el pròxim 7 i 15 de maig.

Atlético Saguntino-Torrent CF (18:00 h) i Atzeneta UE–CD Acero (20:30) seran els encontres que es disputaran a l’estadi Guillermo Olagüe. Els guanyadors es trobaran el dia 15 de maig abans de classificar un a una fase nacional per ascendir a Segona RFEF. “Donar gràcies a la Federació per triar Gandia, ja que suposa un revulsiu i anima a l’aficionat del futbol per a audir de partits d’alt nivell”, ha destacat la regidora d’Esport.

“Hem triat el Guillermo Olagüe, en primer lloc, per la ciutat. A més, és un dels millors estadis de la Comunitat Valenciana on ja vam disputar la Copa Autonòmica RFEF i la segona fase del torneig de seleccions sub-16 femení”, ha puntualitzat Gomar. A banda, el president de la FFCV ha aprofitat per a felicitar i desitjar tot el millor al CF Gandia de cara a la corresponent promoció a Tercera RFEF que disputarà el mes de maig.

Sendra ha afirmat que des del Gandia “recolzem la iniciativa de jugar al nostre estadi i procurarem col·laborar en tot el possible perquè siga un èxit esportiu i social”. Per concloure, el delegat de la FFCV ha afirmat que “esperem que siga una festa per al poble de Gandia i que ho passem molt bé”, ha anunciat Revert.