Gandia acull este diumenge el Campionat Autonòmic Infantil i Cadet de Kickboxing

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per José Núñez, president del Club Boxafor, ha presentat hui en roda de premsa el Campionat Autonòmic Infantil i Cadet de Kickboxing que se celebrarà al pavelló municipal del Raval el pròxim diumenge 13 de juny.

Es tracta d’una prova que compta amb el suport de la Federació de Kickboxing, Muay Thai i D.A. de la Comunitat Valenciana on participaran cent esportistes que competiran en tres tatamis diferents.

La regidora socialista ha volgut remarcar la tasca del club i els bons resultats que està obtenint en les categories inferiors. “Volem agrair al club el seu treball i a la Federació que ha demostrat amb la nostra ciutat i que ens ajuda a seguir consolidant-nos com a ciutat esportiva i saludable. També esperem que competidors, organització i acompanyants passen a Gandia la seua jornada i ajuden a la dinamització econòmica”, ha assenyalat.

Per la seua banda, el president del Club Boxsafor ha recordat que fa poques dates esta entitat ja va organitzar el campionat júnior i sènior i que la Federació va quedar molt satisfeta pel dispositiu posat en marxa. “Tornarem a aplicar els protocols marcats per la Federació, raó per la qual no podrà haver-hi públic. Esperem que tot es desenvolupe amb normalitat i en condicions de seguretat i que tinguem una bona representació al campionat nacional”, ha indicat. Finalment, Núñez ha informat que seran huit els esportistes del club que participaran en la prova.