Gandia disposarà de 100.000 euros per a promoció turística gràcies a un conveni amb la Diputació de València

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha informat este matí que la Junta de Govern ha donat el vistiplau a la signatura d’un nou conveni de col·laboració amb la Diputació de València.

Tal com ja ha passat des de 2020, l’ens provincial mobilitzarà 100.000 euros a la nostra ciutat que seran destinats a fer front a la important campanya turística que ha posat en marcha el Departament de Turisme amb la finalitat de promocionar Gandia com una destinació excel·lent per a les vacances d’este estiu.

L’edil socialista ha qualificat l’acord com “una magnífica notícia” per a la ciutat en general i el sector turístic en particular. “Amb esta injecció econòmica podrem donar un plus a la promoció que tenim prevista des del Departament de Turisme i incrementar les activitats que organitzem a la platja i la ciutat”, i ha destacat que l’estreta col·laboració entre l’ens provincial i el Govern local “està permetent que es dupliquen les quantitats que havíem mobilitzat en este àmbit fins ara”.