Gandia inicia els cursos de l’Escola d’Igualtat amb la xarrada ‘Aprenent a estimar’

L’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, encapçalada per l’edil socialista Juana Navarro, començarà el pròxim 16 de gener a les 19.30 hores les activitats de l’Escola d’Igualtat amb «Aprenent a estimar». Es tracta del primer dels diferents cursos oberts a tota la ciutadania que es duran a terme a les instal·lacions de l’àrea d’Igualtat situades al carrer Tossal núm. 8 i que finalitzaran el 20 de març.

Les xarrades seran impartides per la psicòloga Inmaculada Esteban Lamela, especialista en violència de gènere, conductes addictives i intervenció en crisis i emergències, entre altres. «L’objectiu general dels tallers és sensibilitzar a tota la població de les diferents problemàtiques que estan presents a la nostra societat com la violència de gènere o les relacions sentimentals», ha expressat, afegint que «el taller més important, que és el de la violència de gènere, serà el punt neuràlgic de tots els tallers».

«En total seran huit les xarrades que es faran i parlaran sobre diferents temes, com la intel·ligència emocional, les ruptures sentimentals, la violència de gènere o les noves masculinitats. Seran obertes per a tota la ciutadania», ha explicat la regidora d’Igualtat,Juana Navarro.

Les inscripcions es poden realitzar de dues formes: o al telèfon 962959528 o enviant un correu a igualtat@gandia.org.