Gandia programa més de cent activitats per a tots els públics durant la Setmana Santa

L’Ajuntament de Gandia ha acollit este matí una nova reunió de la Mesa de Turisme que ha estat presidida pel regidor delegat de l’àrea, Vicent Mascarell, on han participat membres del sector i tècnics municipals. L’objectiu de la trobada ha estat donar a conéixer les més de cent activitats de tota classe i per a tots els públics que des del Departament de Turisme s’han organitzat amb motiu de la Setmana Santa.

“Estem a pocs dies d’una Setmana Santa i Pasqua que marcaran un punt d’inflexió, ja que ens acostarem prou a la plena normalitat després de dos anys de pandèmia”, ha declarat Mascarell, qui ha afegit que les previsions del sector per a estes jornades festives són molt bones. “Potser estem davant d’una Setmana Santa de rècord. Les expectatives que ens han transmés el sector són excel·lents, ja que les reserves en alguns establiments arriben al 90% amb puntes que de segur assoliran la plena ocupació hotelera”, ha explicat el regidor socialista.

D’esta manera, i com a complement de les activitats de la Setmana Santa en si, des de l’ajuntament s’han organitzat activitats musicals, culturals, infantils, tallers, exposicions i visites guiades que tindran especial incidència en el públic familiar i que es poden consultar al següent enllaç.

Un altre dels aspectes que ha destacat Mascarell ha estat la importància que cobrarà durant estos dies l’Espai Baladre. “Ja hem acollit exposicions i algun congrés. Volem que el jardí es convertisca en un espai d’oportunitats i d’activitats. Així, la gastronomia, la música i la diversió es donaran cita en este emplaçament possibilitant que la ciutadania i els visitants coneguen esta infraestructura única”, ha recalcat. L’esport també té cabuda al calendari d’iniciatives previst, ja que s’han organitzat activitats diàries com ioga, GAP i cross training, entre d’altres.

“Hem de reivindicar el fet de poder divertir-nos i gaudir de totes aquelles coses que hem sacrificat durant la pandèmia. El turisme no només és un element econòmic, sinó que ens ajuda a estar millor emocionalment”, ha finalitzat l’edil socialista no sense abans comunicar que després de la posada en marxa del dispositiu especial de neteja per afrontar les conseqüències del temporal, la platja estarà amb tots els seus serveis a marxa per a l’arribada dels turistes.