Gandia tanca a la Fira de Turisme de Berlín una operativa de més de 600 turistes procedents del centre d’Europa

Gandia ha participat del 7 al 9 de març a la ITB de Berlín. La fira és líder de la indústria turística mundial on el 75% dels expositors i el 40% dels visitants procedixen de l’estranger i on el turisme d’experiències/aventures i l’ECOturisme tenen àrees específiques assignades. La nostra ciutat ha participat en l’esdeveniment turístic sota el paraigua de la Diputació i la Generalitat Valenciana dins de la marca Turespaña.

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, que va estar acompanyat de tècnics municipals de l’àrea, ha mostrat la seua satisfacció després de finalitzar la fira, ja que després de mesos de treball, un dels principals operadors turístics especialitzat en turisme alemany i austríac ha confirmat la seua intenció de desenvolupar una operativa que permeta l’arribada de més de 600 turistes de centre d’Europa a la nostra ciutat a partir del mes de maig. Una operativa on els visitants coneixeran tant la Gandia com la seua platja, a més d’altres poblacions de la resta de la comarca i la província de València.

L’edil socialista ha recordat que fa dues setmanes Gandia va estar participant en la Fira de Birmingham especialitzada en el turisme de càmping i que ara, amb esta participació, es pretén continuar treballant per atraure un turisme amb alt poder adquisitiu. “Este acord ens ajudarà a desestacionalitzar i a obrir mercat en una zona molt competitiva, però que genera grans beneficis al sector”, ha indicat.