Gandia veu reconeguda la seua labor en matèria turística en la gal·la ‘Noche Q 23’

Anit va tindre lloc el lliurament dels diplomes i reconeixements que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) durant la gal·la ‘Noche Q 23’ celebrada en la Galería de Cristal del Palacio de Cibeles de l’Ajuntament de Madrid, i que va estar presidida per la ministra d’Indústria Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i el president de l’ICTE, Miguel Mirones.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, van ser els encarregats de recollir els reconeixements atorgats a la nostra ciutat. D’una banda, es va entregar el diploma que acredita que la platja Nord ha renovat el segell “Q” de qualitat que certifica que la platja complix amb exigents criteris de qualitat, seguretat, rigorositat i professionalitat en la gestió i en els serveis que oferix. Per l’altra, es va atorgar el reconeixement a l’oficina de turisme de Gandia per l’excel·lent servei prestat a veïns i turistes que ens visiten.

A més, durant l’esdeveniment, on van estar representants els millors municipis turístics del país, es van entregar els diplomes “S” de sostenibilitat. En este cas, la platja Nord, la platja de l’Auir i les oficines de turisme de Gandia i la platja, van ser reconegudes amb esta distinció, que avala la bona faena que es realitza després de superar una estricta auditoria que comprova l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.