Gregori: ““L’únic que és il·legal és el deute que el PP va generar gastant fora de pressupost”

El secretari d’Economia i Empresa del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori, ha respost a la valoració realitzada pel regidor del PP Guillermo Barber sobre la situació dels comptes municipals assenyalant que “em quede amb una de les frases que ha dit l’anterior responsable d’Economia del PP en l’Ajuntament de Gandia: ‘No em quadren els números’. És la constatació de la seua tasca en quatre anys. El senyor Barber mai va saber el que es portava entre mans i va ser el responsable del desastre econòmic que rebem a l’inici de legislatura”.

Segons Gregori, “no es tracta de triomfalisme, és un fet constatable que els proveïdors d’este ajuntament estan cobrant”. Així, els informe presentats en el passat ple de l’ajuntament es corresponen amb el segon trimestre i el que es va anunciar en roda de premsa són les dades de juliol i agost. Per tant, estes xifres es reflectiran en el balanç del tercer trimestre. “És incontestable que el PP va deixar 75 milions d’euros entre l’Ajuntament i IPG”, ha recalcat Salvador Gregori.

D’altra banda, i sobre els reconeixements extrajudicials de factures, Gregori ha volgut aclarir que este procés està contemplat en la normativa i no té res d’irregular. “L’únic que és il·legal és l’origen del deute que el PP va generar gastant fora de pressupost. És un instrument que al seu dia el PP també va realitzar i ara semblen haver-se oblidat d’això”, ha indicat el secretari d’Economia dels Socialistes de Gandia.