Ja està enllestit el dispositiu especial per a Tots Sants en Gandia  

 

Gandia 26 d’octubre 2015.- Que tots puguen assistir al cementeri amb seguretat, tranquil•litat, evitant  embossos i molèsties, és el principal objectiu  del dispositiu especial que ha organitzat l’Ajuntament amb motiu de la celebració de Tots Sants. Aquets matí s’han detallat tots els aspectes d’aquest dispositiu per part de les regidories de Serveis Bàsics al Ciutadà i de Seguretat i Trànsit.

El dispositiu es posarà en marxa a partir del divendres dia 30 fins a l’1 de novembre des de les 7.30h del matí fins a les 19.00h de la vesprada.

Treballaran una dotzena de persones entre les qual hi haurà personal de Protecció Civil i agents de Policia Local. També hi haurà personal sanitari preparat per a qualsevol incidència i se comptarà amb una ambulància.

Segons paraules de la regidora de Seguretat i Trànsit, Àngels Pérez, “la circulació de vehicles al voltant del cementeri està especialment dissenyada per tal d’evitar encreuaments i embussos. Estarà perfectament senyalitzat els camins que han d’utilitzar els visitants que decidisquen accedir al cementeri a peu i s’han previst i distribuït més de 500 places d’aparcament en diferents zones junt al cementeri”.

Per als qui utilitzen el transport públic cal destacar que el servei habitual de la Marina es vorà incrementat els dies 31 d’octubre i 1 de novembre. Hi haurà autobús a totes les hores en punt des del Grau i a les mitges des del Cementeri per tornar a casa.

La eixida d’autobús des del Grau serà des del carrer Alcoi fins al carrer Doctor Fleming de Gandia des d’on es podrà continuar viatge fins al cementeri. Hi haurà autobús a les hores en punt des de les 9.00h fins les 13.00h i des de les 16.00h fins a les 18.00h.

Per a la tornada des del cementeri, l’autobús circularà per l’Avinguda Raval, el carrer Sant Rafael fins la parada de la Renfe i itinerari habitual cap al Grau. En aquest cas l’horari d’eixides serà de 9.30h fins a les 13.30h del migdia i de 16.30h fins a les 18.30h que serà l’últim bus que isca des del cementeri.

Per la seua part el regidor de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, ha dit que “cal demanar civisme a la gent per tal que siga respectuosa amb les instal•lacions del Cementeri i evitar danys i desperfectes estos dies tan significatius per a les persones que celebren Tots Sants”.

 

*Foto: Àlex Oltra