José Manuel Orengo: “Les subvencions de la Diputació estan garantides perquè aquest va ser el compromís adquirit”

El portaveu del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia i president dels socialistes a la Diputació de València, José Manuel Orengo, ha valorat hui l’anunci del govern del PP de Gandia de rescindir un conveni amb l’ens provincial per a les remodelacions del Palau Ducal i de l’església del Beato. Orengo ha assegurat que “les subvencions de la Diputació estan garantides perquè aquest va ser el compromís adquirit amb l’Ajuntament”.

Orengo ha explicat que la decisió de rescindir l’anterior conveni es va prendre fa molts mesos responent a una proposta que es va realitzar des de la Diputació, que demanava modificar el conveni inicial. No obstant això, els mesos han anat passant i ha estat la incapacitat de Torró la que ha fet que, a hores d’ara, més d’un any després de signar el conveni, les obres als dos edificis emblemàtics de Gandia encara no hagen començat.

En aquest sentit, Orengo ha assenyalat que “ha estat la desídia de l’actual govern i el fet que a Torró li preocupen altres coses com la faràndula del circ romà o dels concerts les que han fet que s’haja tardat més d’un any per a iniciar el procediment”.

Per tot això, els socialistes consideren que aquesta notícia és una estratagema més del govern del PP per a enganyar a la ciutadania i fer creure que han aconseguit ells una inversió que, en realitat, es va acordar i signar fa més d’un any per part de l’anterior govern socialista de Gandia.