La Consellera Bravo visita Gandia per a conéixer als 33 informadors de platja

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha visitat hui la platja de Gandia per a donar la benvinguda als 33 joves informadors (entre 18 i 30 anys) contractats per la Generalitat Valenciana, els quals ja han començat a treballar en la nostra platja. La seua tasca serà vetllar pel compliment de les mesures de seguretat i conscienciar els turistes durant este estiu, en horari de 10 a 20 hores.

En l’acte han participat l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau; l’edil de Turisme i Platges, Vicent Mascarell; i ha comptat amb l’assistència dels portaveus municipals, entre ells el portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Prieto. Tal com ha explicat Morant, a estos 33 informadors se’ls sumaran d’ací a poc temps prop d’una vintena que incorporarà l’Ajuntament de Gandia.

En primer lloc, l’alcaldessa ha volgut agrair la interlocució i coordinació diària que s’ha mantingut amb altres administracions. “Gràcies a esta tasca, Gandia ha estat una de les ciutats amb menys afecció de la covid-19 i entre altres aspectes ho ha sigut per l’estreta col·laboració de la consellera Gabriela Bravo. Ara que ja ha començat l’estiu, hem d’afrontar este repte i el fem amb totes les mesures de seguretat. Així, hem elaborat i aprovat un Pla de Contingència“.

Diana Morant ha posat en valor del compromís ciutadà davant d’esta situació. “En tot moment s’han complert les normes i les recomanacions que hem anat donant. Els informadors ens ajudaran al fet que es complisca la normativa perquè, en definitiva, ens hi va la seguretat de tots. Si hi ha algú que per desconeixement està incomplint la normativa, els informadors podran avisar-lo de la seua conducta. En cas de no obeir o mostrar una conducta contrària a les recomanacions, actuarà la Policia Local que enguany compta amb el doble d’efectius a la platja”, ha indicat l’alcaldessa, qui ha afegit que “venim d’una crisi molt dura i la gent té ganes de ser feliç. Nosaltres estem en condicions de garantir esta felicitat en condicions de seguretat”, ha finalitzat l’alcaldessa.

Per la seua banda, Gabriela Bravo ha agraït a l’alcaldessa i el Govern local el treball que s’ha realitzat. Som conscients que serà un estiu difícil, però hem treballat perquè les nostres platges siguen segures i que els turistes puguen gaudir de la Mediterrània. Per això, s’ha desenvolupat una normativa que acull totes les mesures que s’han posat en marxa i que ens permet fer front a la pandèmia“, ha assenyalat.

Ara ja tenim 1.000 informadors dels quals 33 estan a Gandia. Ells tenen una missió fonamental: informar i vetllar pel compliment de les normes per evitar la covid-19 i la seua proliferació“, hi ha conclòs Bravo.