La Fira del Major obri les portes amb un ampli ventall d’activitats

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; acompanyat per Liduvina Gil, regidora de Gent Gran i Centres de Convivència; acompanyats per regidors i regidores i altres membres del consistori han assistit aquest matí a la inauguració de la VII edició de la Fira del Major a la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós.

“És una ocasió magnífica per a celebrar moltes coses: l’energia i vitalitat contagiosa que teniu, la voluntat d’aprendre i de continuar descobrint la ciutat i les ganes de seguir transmetent la manera de viure a les persones que volen continuar gaudint d’allò que Gandia i els centres de convivència ofereixen”, ha destacat Prieto dirigint-se als assistents. A més, ha afegit que “per aquesta raó, crec que el millor que té aquest municipi sou vosaltres i la fam que teniu per fer que tots els dies conten”.

Per altra banda, Gil ha explicat que “Aquesta festa, amb totes les activitats que hem preparat, és per a tornar-vos tota la solidaritat que heu tingut durant la pandèmia ajudant en tot el possible per què la Covid-19 fora menys problemàtica a l’àrea de Salut de Gandia”.

Durant l’acte, s’ha fet un reconeixement a les persones que més temps porten com a usuaris als centres de convivència de Corea, el Roís de Corella i el Grau. L’acte l’ha conclòs Ramón Vidal, alcalde de l’Olleria, afirmant que “Anem a gaudir d’un dia meravellós, de la vostra ciutat, cultura i gastronomia. Ens emportarem un tros de la vostra terra al nostre municipi”. En aquest cas fent referència també als vora 50 membres de l’Escola d’Adults de l’Olleria que han assistit a l’esdeveniment.

Recordar que durant les jornades del 18 i 19 de maig hi haurà diferents activitats com: dansa, música, teatre, showcooking de fideuà… Aquestes es desenvoluparan en horari de 10:30 h a 18: 45 h (dimecres 18) i de 10:00 h a 19:15 h (dijous 19).