La Junta de Govern de Gandia aprova la segona fase de reforma del passeig marítim

Coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, i en un context de trànsit cap a la normalitat, el coportaveu del Govern de Gandia, Miguel Ángel Picornell, ha informat que la Junta de Govern de la Ciutat de Gandia ha aprovat hui la segona fase de la remodelació de la calçada del passeig marítim Neptú (des del carrer Armada Espanyola fins a la redona del final de la platja), un projecte pressupostat en 1,7 milions, la primera fase de la qual ja s’ha executat amb recursos del romanent de tresoreria amb una inversió de 707.000 euros. “El pressupost plurianual és d’1.050.000 euros i el termini d’execució és de cinc mesos, i si no hi ha cap retard, estrenarem nou passeig per a les Falles de l’any que ve”, ha destacat Picornell.

En la reunió de la Junta de Govern també ha destacat l’aprovació de tres convenis de col·laboració entre l’ajuntament i altres entitats. El primer d’ells, amb el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha estat signat per valor de 30.000 euros amb la finalitat de renovar l’acord plurianual (quatre anys més) de la Càtedra de Turisme Intel·ligent, la qual es va crear en març del 2018 per una durada de tres anys (fins a enguany). El segon dels convenis, també firmat entre el consistori i esta entitat, està enfocat a la creació de l’Aula Gandia Escena Urbana i també està subscrit per una vigència de quatre anys (fins al 2024) i per un quantia de 15.000 euros. L’últim dels acords s’ha subscrit entre l’administració local i la Col·legiata de Gandia, també per valor de 15.000 euros i una vigència de quatre anys (fins a 2024), per a les despeses derivades de l’obertura al públic per als actes culturals organitzats des de l’Ajuntament, com és el cas de concert de Nadal, entre altres.

D’altra banda, cal destacar la pròrroga (des del 15 d’octubre fins a l’1 de desembre) de les subvencions de l’Informe d’Avaluació d’Edificis a la Comunitat Valenciana (IEE.CV) en matèria d’habitatge, unes ajudes que es van posar en marxa a principis d’enguany i que permeten conèixer l’estat de les construccions més antigues de la nostra ciutat per al foment de la seua rehabilitació i regeneració a través dels ARRUR’s (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana i Rural).