La negativa del PP per a dotar d’usos socio-sanitaris el Francesc de Borja i el centre de salut del Raval deixa en mal lloc a Torró

El PP ha rebutjat en les Corts Valencianes les esmenes que va presentar el Grup Parlamentari Socialista als pressupostos autonòmics per a 2015, en les quals es demandava una partida econòmica per a dotar d’usos socio-sanitaris a l’antic hospital Francesc de Borja, així com una altra esmena per a la construcció d’un centre de salut en el barri del Raval.

Cal destacar que estes iniciatives van sorgir des de Socialistes de Gandia i van ser defensades pel portaveu de Sanitat del Grup Socialista en les Corts Valencianes, Ignacio Subías.

“El PP de Gandia ha perdut una oportunitat d’or per a enfrontar-se a la Generalitat Valenciana en defensa dels interessos dels gandians”, ha indicat la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant.

La candidata socialista ha afirmat que “la negativa dels diputats autonòmics del PP per a dotar de serveis soci-sanitaris a l’antic hospital i per a la redacció del projecte d’execució del nou centre de salut que demanen els veïns del Raval, deixa a l’alcalde Torró en molt mal lloc”.

Els Socialistes de Gandia reafirmem el compromís del candidat del PSPV-PSOE a la Generalitat, Ximo Puig, d’“implantar usos soci-sanitaris en l’antic hospital Francesc de Borja, com així reclamen els veïns del barri de Roís de Corella”, si presideix el Consell després de les eleccions autonòmiques de 2015.

Diana Morant ha manifestat que “espera que este compromís de Ximo Puig ajude a dissipar el malestar i la preocupació que s’han generat entre els veïns dels barris de Roís de Corella i del Raval”, després del rebuig del PP a dotar econòmicament estos projectes.

Després de tres anys i mig de legislatura del Govern local del PP, l’únic pla que l’alcalde Torró té per a l’antic hospital Francesc de Borja són uns dibuixos en 3-D absolutament irrealitzables, mentre que del futur centre de salut del Raval —demandat des de fa anys pels veïns de la barriada— no se sap res.