Lamentem que el PP torne a comparéixer en plena temporada turística per a parlar malament de la platja

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto, ha respost a les crítiques realitzades des del Partit Popular en plena temporada turística. En primer lloc, l’edil ha lamentat que els populars compareguen en roda de premsa per parlar malament de la nostra platja. “Els dóna igual que el sector porte demanant des de la passada legislatura que este tipus de crítiques no s’efectuen durant l’estiu i que si es realitzen, es facen al fòrum adequat, la Mesa de Turisme”, ha indicat.

Prieto ha atribuït les crítiques a les bones dades d’ocupació que la ciutat ve oferint durant tot l’any i ha recordat que el nombre de turistes estrangers, que visiten la ciutat durant tot l’any, creix dia a dia. En 2018 es va registrar una afluència al voltant del 7% al febrer, mentre que enguany ha arribat al 14%, igual que al març que s’ha augmentat des del 9,65% fins a un 17,45%. Una altra de les dades que ha destacat el portaveu socialista és que de gener a març d’enguany l’ocupació hotelera ha rondat el 70% i que s’han comptabilitzat 139.000 pernoctacions en estos tres mesos.

Pel que fa a les infraestructures de la platja, Prieto ha informat que les licitacions patrimonials sobre els béns públics han modificat la forma dels tràmits i que per tant, les tramitacions són més garantistes i més extenses en el temps, a més d’haver-se retardat alguna de les autoritzacions de la Demarcació de Costes per impulsar algun dels expedients d’estos serveis.

El que li hem de demanar a l’oposició és que treballe en favor de la ciutat i no en contra i que sobretot, utilitze els espais de deliberació que tenen per plantejar els seus dubtes i fer aportacions, si és que en tenen”, ha finalitzat el portaveu socialista.