L’Associació Travel Bloggers de la Comunitat Valenciana celebra a Gandia el seu cinqué aniversari

Gandia rebrà durant els dies 13, 14 i 15 als més de 70 professionals que componen l’Associació Travel Bloggers de la Comunitat Valenciana al ser elegida com a destí turístic en el seu cinquè aniversari. Així ho han presentat a roda de premsa el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, i Pau García, membre fundador de Travel Bloggers.

Aquesta és una campanya “per a que cada vegada més la gent conega Gandia com un possible destí turístic”, ha definit Mascarell. A banda, el regidor de Turisme ha afegit que “Volem que els professionals analitzen i compartisquen a les seus xarxes socials les experiències que tinguen a Gandia”, ha desenvolupat Mascarell.

“Nosaltres hem elegit Gandia, però Gandia també ens ha elegit a nosaltres”, ha destacat García. A més, el membre fundador de l’associació ha ficat en valor que volen compartir els molts atractius turístics que té Gandia i que “des de que vam començar amb la campanya amb el hashtag #VisitGandia ja hem arribat als 2,5 milions d’impactes a les nostres xarxes”.

L’esdeveniment començarà el divendres, rebent i allotjant als primers associats als diferents hotels de la ciutat abans d’un sopar informal. Les activitats oficials no començaran fins el dissabte 14 a les 10:00 h. Entre aquestes destaquen: un passeig pel centre històric de la ciutat, turisme gastronòmic amb Show Cooking amb productes locals i un concurs de fideuà, una visita al Castell de Bairén…

La vesprada del dissabte serà el punt central de l’esdeveniment amb la celebració de la gala oficial i el desenvolupament de diferents xarrades de la mà de figures destacades del món dels viatges a Espanya com Agustí Chaler i María Jesús Tomé. A més, es realitzarà un sorteig amb productes dels diferents patrocinadors i l’entrega de premis. Un d’ells el Premi Valors, que té com a objectiu reconèixer la tasca de les entitats amb els valors més profunds de l’associació.

El diumenge seguiran les activitats amb ioga a la platja, una activitat mediambiental amb Visit Gandia i KLM, un passeig en vaixell i un dinar d’acomiadament per cortesia de Diputació de València i Visit Gandia.