Mascarell: “És penós que el PP s’opose a què arriben 200.000 euros per a polítiques d’habitatge a Gandia”

El regidor socialista Vicent Mascarell ha respost hui a les crítiques efectuades pel Partit Popular sobre l’adhesió de Gandia a la Xarxa de Municipis d’Oficines Xaloc, una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de canalitzar totes les actuacions en matèria d’habitatge i rehabilitació urbana. “Realment és penós i increïble que el PP de Gandia s’opose a què arribe a la nostra ciutat una ajuda directa incondicionada de més de 200.000 euros bianuals en polítiques d’habitatge. Tots deurien satisfets que el Govern del Botànic aposte per polítiques que faciliten l’accés a un habitatge”, ha posat de manifest.

Mascarell també ha mostrat la seua sorpresa per l’anunci dels populars que votaran en contra de la posada en marxa d’aquest organisme. “El PP s’ha posicionat en la pitjor de les situacions i ha donat un munt de raons per a justificar la seua postura i totes són errònies”, ha recalcat. Així, l’edil socialista ha explicat que l’adhesió s’ha tramitat per urgència perquè la Generalitat Valenciana puga assignar els fons corresponents enguany. “En el PP saben que era necessari que l’adhesió s’aprovara en el ple d’este mes perquè després l’adhesió serà aprovada en el Consell. És una simple qüestió de terminis administratius”, ha indicat.

Mascarell també ha lamentat les crítiques del PP referents als treballadors de l’organisme. “Saben perfectament que, exceptuant la responsable jurídica, la resta de treballadors són funcionaris del consistori amb la qual cosa no hi ha cap endollat com ells afirmen”, ha assenyalat.

Per últim, Vicent Mascarell ha agraït el treball de la regidora d’Habitatge i Regeneració Urbana, Amparo Victoria, i dels tècnics municipals que han fet possible, juntament amb la Generalitat Valenciana, que arriben estos diners. Malgrat el PP, anem a continuar oferint un servei públic de qualitat i capdavanter com és l’Oficina Municipal d’Habitatge“, ha conclós.