Orengo demanarà responsabilitats a l’alcalde per desviar els fons de l’INNOVA

Després de l’arxivament per part del TSJ de la denúncia presentada per l’Ajuntament de Gandia contra José Manuel Orengo i la resta de membres del consell d’administració d’iniciatives públiques, el portaveu socialista ha demanat a l’alcalde que pague de la seua butxaca els ridículs judicials als que sotmet l’Ajuntament de Gandia. “No és de rebut la persecució que, amb diners de tots, ha fet contra els anteriors governants”. Entre l’informe econòmic i el judicial que es van encarregar per tractar d’encausar l’anterior govern, “calculem que s’ha gastat 70.000 euros que paguem entre tots”.

Sobre la valoració de l’arxivament que ha fet Arturo Torró, José Manuel Orengo es pregunta “quin Tigreton es pren de desdijuni per a fer eixe paperot. Si vol saber on estan els 5 milions d’euros per a l’INNOVA que li pregunte a l’interventor municipal o es mire bé l’informe econòmic que ell mateix va encarregar a Leopoldo Pons”. L’arxivament demostra que l’únic responsable de la paralització de l’INNOVA és el govern del PP, que haurà de tornar els 5 milions d’euros de subvenció més interessos per no haver executat l’obra.

Orengo recorda que, quan Torró va presentar la denúncia, els socialistes van demanar que dimitira si s’arxivava, “però en lloc d’una eixida digna, ha preferit fer el pallasso acompanyat per Javier Reig, del que no ens expliquem com és capaç, a canvi d’un sou, de fer interpretacions judicials que provoquen vergonya aliena en els estudiants de dret”.

El portaveu socialista, que esperava que almenys el cridaren a declarar “però ni tan sols ha fet falta això perquè el jutge ho tinguera clar” anuncia que demanara responsabilitats a l’alcalde per gastar diners públics en escampar sospites a partir de falses acusacions, “com també per haver desviat fons d’una subvenció finalista en haver paralitzat les obres de l’INNOVA”.