Prieto: “El PP va convertir l’oficina de l’IVAJ a Gandia en la seu dels joves del seu partit”

Gandia, 20 de gener de 2016. El Grup Municipal Socialista se sorprèn de les acusacions abocades pels populars quant al tancament de l’oficina de l’IVAJ a Gandia. Aquest servei es venia prestant en les dependències del Carrer Tossal i prestava serveis que ara s’estan cobrint a través del Consell dels Joves de Gandia.
Segons explica el portaveu socialista Jose Manuel Prieto, “el Partit Popular havia convertit aquesta oficina de l’IVAJ en la seu dels joves del seu partit”. Açò demostra que s’havia pervertit l’activitat de l’oficina, doncs les persones contractades en ella havien sigut triades a dit i eren militants de Noves Generacions.
“L’única gestió que Víctor Soler va realitzar al capdavant del departament de joventut durant aquest temps va ser donar treball als seus”, conclou Prieto, “per açò avui els dol que aquest servei s’haja deixat de prestar des d’aquestes oficines”.
El mateix treball d’orientació acadèmica, laboral i sociològica als joves, activitats formatives, tramitació de beques, ajudes, etc.. es presta des del Consell dels Joves de Gandia, en les oficines de la Alquería Laborde (antiga Gandia Televisió), on els joves poden a més, participar en un altre tipus d’activitats, i, segons ha conclós el portaveu socialista, “apostarem per un IVAJ més eficaç i adaptat a la realitat dels joves”.