Prieto: “La decisió del govern del PP d’eixir de la Mancomunitat no solament va ser una gran errada política, sinó una ‘chapuza’ d’expedient”

El PSPV-PSOE de Gandia ha valorat la sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat Valenciana que anul·la l’eixida de Gandia de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, com una bona notícia tant per a la ciutat com per a la comarca, i amb la qual es trau a la llum una altra més de les moltes il·legalitats que va cometre el Govern local presidit per Arturo Torró durant quatre anys, demostrant que Gandia mai havia d’haver eixit de l’ens comarcal.

Per al vicesecretari Institucional del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, la decisió d’eixir de la Mancomunitat de la Safor “no solament va ser una gran errada política, sinó una ‘chapuza’ d’expedient administratiu”, qui ha afegit que “ara es demostra que era contrari a dret eixir de la Mancomunitat i fer-ho de la manera com ho va fer Gandia per a ridícul de tots”. El portaveu socialista ha recordat que “la Mancomunitat no solament no va consentir que Gandia se n’anara, sinó que ens va tirar per com es va fer el procediment i perquè el govern del PP tenia un enorme deute amb els municipis i els serveis que es presten en esta institució. Un deute que, per cert, ja hem pagat”.

Prieto ha assenyalat que “ara que Gandia és membre de ple dret de la Mancomunitat de la Safor tenim la voluntat de construir junts i units de manera mancomunada amb la resta de municipis de la comarca”, sobretot en estos moments de tanta dificultat amb l’eixida de la crisi provocada pel coronavirus. “Hui esta expressió que fa justícia és sense dubte una certera expressió que fa honor a la consideració que Gandia sempre ha tingut per la Mancomunitat i per les polítiques comarcals d’ocupació, de creació d’oportunitats i de suport als sectors productius”, ha finalitzat el regidor socialista.

Des que l’any 2015 els socialistes van tornar a governar la ciutat de Gandia, sempre havien manifestat la voluntat de reincorporar-se a la Mancomunitat de Municipis de la Safor. Per tant, ara s’ha pogut acomplir una de les principals propostes del Programa de Govern del PSPV-PSOE de Gandia.