Programa de Govern PSPV-PSOE Eleccions Municipals 2019

Estimada veïna, estimat veí:Cartel 26M Diana Morant PSPV-PSOE Gandia

La Gandia que tu vols la fem i la construïm entre tots. En el nostre Programa de Govern trobaràs el full de ruta per als pròxims quatre anys amb el qual aspirem a revalidar la conança i el suport dels gandians.

En la legislatura més difícil hem sigut capaços de rescatar a l’Ajuntament de la fallida econòmica, de retornar la reputació i la conança a les institucions, de restituir l’orgull de ciutat als qui vos van avergonyir en la passada legislatura, de governar sense crispació ni enfrontaments, escoltant a tots. En eixe camí hem pres decisions difícils enmig de l’emergència. Però quatre anys després, tots els objectius que ens vam marcar estan aconseguits. Potser creus que hi ha algunes coses que podem treballar millor, però també amb la teua ajuda serem capaços d’aconseguir-les.

Quatre anys després, hem reduït el deute, generat ocupació i oportunitats i atret les majors inversions públiques i privades de la recent història de Gandia. Però no és sucient. Necessitem continuar amb l’impuls de la ciutat i no deixar que Gandia retrocedisca. I per a poder fer-ho possible, hem traçat el full de ruta d’un futur que comença hui: un Programa de Govern amb el qual volem revalidar la vostra conança i començar la millor etapa de Gandia.

Aquest Programa s’ha confeccionat amb els mateixos valors amb què hem gestionat la ciutat: escoltant a tots, fent que cada idea i cada proposta compte. És així, escoltant, com volem que ens ajudeu a encertar i a construir, entre tots, la Gandia que mereixes.

No és moment de posar-se medalles, sinó de continuar avançant. Som l’únic partit amb un Programa de Govern per a la Gandia que tu vols. Un rumb que no pot detindre’s cap a una ciutat oberta, tolerant, inclusiva, diversa, plural, inconformista, educadora, culta. La millor Gandia feta entre tots. Observa este Programa de Govern amb la convicció que és el més semblant a la Gandia que vols, amb la força de convertir-lo en realitat a partir del pròxim 26 de maig. Estes eleccions van sobre tu i la ciutat que vols. Per això tu guanyes amb el Programa de Govern del PSPV-PSOE i dels Socialistes de Gandia. Ajuda’ns a continuar construint la millor ciutat.

Programa de Govern

– Principals mesures per a Beniopa.

– Principals mesures per a Benipeixcar.

– Principals mesures per al Centre Històric.

– Principals mesures per a Corea.

– Principals mesures per al Grau, Venècia, Rafalcaid i Platja.

– Principals mesures per a Marxuquera.

– Principals mesures per a Plaça El·líptica i República Argentina.

– Principals mesures per al Raval.

– Principals mesures per a Roís de Corella.