S’obri el primer tram del nou passeig fluvial del barranc de Sant Nicolau

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, la regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, i el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, ha visitat este matí el nou parc públic i passeig al marge del barranc de Sant Nicolau, en la zona pròxima al solar de l’antic restaurant La Casona (plaça de Portugal, a la urbanització Sant Nicolau).

Es tracta d’una col·laboració publicoprivada que, tal com ha indicat l’alcalde, és “la primera pota de tot un projecte de renaturalització com a via de connexió verda entre la ciutat i el Grau que es presenta com un espai d’oportunitats per a la ciutadania, els ciclistes i els passejants”.

Amb esta reordenació de l’espai, s’han aconseguit 550 metres quadrats d’espais verds amb dos jardins i quasi 200 metres de corredor fluvial. El tram del passeig fluvial té vocació de continuïtat des de Gandia fins al Grau, amb l’objectiu que la ciutadania es retrobe amb la natura.