Vicent Mascarell: “Contractar una auditoria externa és una demostració de la desconfiança del govern de Torró amb els funcionaris de l’ajuntament”

El regidor del Grup Municipal Socialista de Gandia Vicent Mascarell, ha valorat hui l’anunci del govern del PP de la contractació d’una empresa externa per a realitzar una auditoria de la situació econòmica de l’Ajuntament. Per a Mascarell es tracta d’una “demostració de la falta de confiança del govern de Torró amb els funcionaris de l’Ajuntament”.

Mascarell ha recordat que la competència de la realització d’aquest tipus d’informe en una gran ciutat com Gandia recau, en primer lloc, en la persona de l’interventor, i en segon lloc, en el Tribunal de Comptes. Per això, Mascarell considera que “la contractació d’una empresa externa és una demostració de la falta de confiança de Torró amb els funcionaris”.

Davant aquesta situació, el regidor socialista ha lamentat que, en un moment de dificultat econòmica, “es paguen 64.000 euros a una empresa per a fer un informe que és competència i que pot fer fàcilment un funcionari com és l’interventor”.

De fet, el propi Tribunal de Comptes va advertir als governs autonòmics i als ajuntaments, passades les eleccions del 22 de maig,  que són ells i els òrgans regionals corresponents (en el cas de la Comunitat Valenciana el Síndic de Greuges), els qui tenen la competència per a fiscalitzar els comptes públics, advertint en contra de la intenció que tenia el PP de realitzar auditories externes allà on havia aconseguit llevar el govern al PSOE.

Adjuntem link informació Expansion:

 

http://www.expansion.com/2011/07/24/economia/1311537860.html