8.000 mascaretes per als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys de Gandia

La ciutat de Gandia continua adoptant mesures per a minimitzar l’impacte i la propagació del coronavirus. Seguint amb la iniciativa del repartiment de mascaretes per a persones majors, col·lectius sociosanitaris i persones vulnerables, s’ha iniciat el repartiment de 8.000 màscares que s’estan distribuint entre els xiquets i xiquetes de Gandia amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

La socialista Liduvina Gil, regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, ha indicat que “continuem donant passos per augmentar la protecció de la població. Ara és el torn dels més xicotets de la casa. És també una manera d’agrair-los com s’han comportat de bé durant estos 50 dies de confinament”.

Estes mascaretes porten el logotip del Consell de la Infància de Gandia i han sigut elaborades en tres grandàries diferents: de 3 a 4 anys, de 5 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Es tracta de mascaretes higièniques de tres capes, amb la qual cosa són molt segures. Les diverses capes de les mascaretes han sigut confeccionades amb polipropilé 100% i polièster 80%. A més, han sigut prèviament esterilitzades i es poden netejar a casa en la llavadora (de 60 a 90 graus) o amb una solució de lleixiu al 20%.

El repartiment de les mascaretes es porta a terme per treballadors municipals i d’empreses col·laboradores que les dipositen en les bústies dels corresponents ‘domicilis. En breu també s’iniciarà el repartiment de xapes amb l’eslògan ‘Jo em llave les mans. I tu?’, amb l’objectiu de recordar les mesures higièniques que s’han de continuar mantenint.