Acord unànim sobre el Pla d’usos de la Marjal

Gandia 27 d’octubre 2015.- La comissió d’Especial d’Urbanisme celebrada aquest matí a l’Ajuntament de Gandia ha aprovat per unanimitat una modificació de la moció presentada pel Partit Popular sobre el Pla Especial de la Marjal a proposta del grup municipal de Ciutadans.

D’aquesta manera, Govern, Ciutadans i Partit Popular han aconseguit el consens en l’acord que serà aprovat en la propera Comissió d’Urbanisme.

La modificació, que ha comptat amb esmenes del govern i Ciutadans, afecta l’últim paràgraf del text presentat pels populars on se sol·licitava que no s’anul·le el Pla Especial de la Marjal i deixa oberta la porta a una possible modificació en el futur, ja que tots els grups polítics consideren que el Pla és útil i necessari en la seua pràctica totalitat més enllà de la possible instal·lació d’un camp de golf que és on es troben les divergències d’opinions.

Pel que fa al contenciós interposat pel govern municipal en contra de la instal·lació del camp de golf, Xavier Ródenas ha declarat que “el contenciós segueix endavant” però es contempla la seua retirada en cas que s’acorde així en la Comissió d’Urbanisme del pròxim 5 de novembre.

  • Foto: Àlex Oltra