Activa Jove continua la seua programació amb el Fòrum Jove a la Casa de la Marquesa

Activa Jove continua amb la seua programació d’activitats i tallers juvenils que acabaran el mes de desembre. Este dissabte dia 12, a la Casa de la Marquesa, tindrà lloc el Fòrum Jove. Així ho han presentat la regidora de Joventut,Lydia Morant, acompanyada per la tècnica del departament, Andrea Badal. En este nou esdeveniment focalitzat en els joves de Gandia es farà una presentació oficial del Pla Jove, aprovat en Junta de Govern, on hi haurà una explicació de tot el contingut. Les jornades començaran a les 17.30 hores i es desglossaran de la següent manera:

-Obertura amb presència de l’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, i explicació del Pla Jove.
-Taula redona on participarà gent jove de la ciutat com, per exemple, Antonio Faus, un dissenyador reputat de Gandia, Víctor Rodrigo, dedicat al món de la robòtica i la pròpia Lydia Morant, regidora de Joventut i nadadora.
-Debat on es parlaran els diferents assumptes que afecten als joves i on es tractarà d’aportar solucions al Pla Jove.
-Cloenda amb música en directe als jardins de la Casa de la Marquesa i picaeta.

L’edil socialista ha assegurat al respecte de les activitats que «intentem que siguen unes jornades dinàmiques on donem solucions a totes les necessitats i qüestions que els joves presenten alhora que puguen gaudir de l’oci». Morant ha afegit: «Volem que vinguen molts joves i que la nostra societat estiga representada i forme part d’una jornada que serà molt dinàmica».

Per la seua banda, Badal ha parlat del problema que té la població juvenil hui dia no sols a Gandia, sino al món en general: «Els darrers anys han estat molt canviants per al públic juvenil per les variacions socioeconòmiques. Per això, en fòrums com este el que intentem es recabar totes les demandes que ens presenten per a ajudar i millorar la qualitat de vida d’este grup d’edat tan nombrós».

L’oci, el temps lliure o la ocupació són els principals temes que afecten directament a les propostes dels joves de la ciutat. Tots ells es tractaran en aquest Fòrum Jove, que es farà una vegada a l’any per a donar veu a esta franja de la societat.