Ana Garcia: “Els pressupostos municipals del PP són insolidaris, irreals i il·legals”

Els Socialistes de Gandia hem valorat hui el projecte de Pressupostos municipals que el govern del PP ha confeccionat per a l’any que ve, i que previsiblement s’aprovaran en el Plenari d’esta nit. La regidora Ana Garcia els ha qualificat d”insolidaris, irreals i il·legals”, i ha anunciat que, amb tot, no descarten la seua impugnació, tal i com ja va ocórrer amb els Pressupostos de l’any passat.

Garcia els ha qualificat d’”insolidaris” perquè, amb la greu situació econòmica, unflen la partida de publicitat i propaganda, que passa de 385.000 a 600.000 €, amb un augment de 200.000 €, mentre, per contra, baixen totes les partides destinades a benestar social. Així, per exemple, el descens és ben significatiu en beques de menjador, servei d’ajuda a domicili, servei d’atenció a la infància i família o servei de socorrisme.

La regidora Ana Garcia ha afirmat també que els pressupostos són “irreals” perquè s’han confeccionat amb “ingressos inventats i despeses que tampoc són capaços de justificar, no sabem si perquè no saben o perquè no poden”. Un panorama que la regidora socialista ha qualificat de “desolador”, i que se suma al dèficit de 25 milions d’euros de l’empresa Iniciatives Públiques, contemplat en els informes que acompanyen els pressupostos i que fiquen l’Ajuntament prop de la suspensió de pagaments.

Amb tot, els Socialistes no descartem impugnar els Pressupostos de 2014 en considerar que “ratllen en la prevaricació, perquè els aprovaran sabent que hi ha contractes amb partides amb consignació insuficient al document”.