Borja Port Art iniciarà la seua programació el pròxim 10 de juliol al Moll dels Borja

José Manuel Prieto, regidor d’Escena Urbana i Política Festiva, i Joan Muñoz, encarregat de la programació de Borja Port Art, han presentat este matí en roda de premsa el calendari d’activitats d’esta iniciativa gratuïta que tindrà lloc al Moll dels Borja tots els dissabtes des del 10 de juliol fins al 21 d’agost a les 20 hores.

Tal com s’ha explicat en la roda de premsa, les activitats programades no seran només de circ i inclouran espectacles de teatre, màgia i humor dirigits a tots els públics. L’edició d’enguany també compta amb el suport de Territori Borja i Turisme Comunitat Valenciana.

Sobre Borja Port Art, Prieto va destacar que suposa “un valor afegit a la nostra platja i és un al·licient als nostres visitants i turistes”. L’edil socialista ha recordat que totes les activitats que s’organitzen compten amb totes les mesures de prevenció i el seu respectiu pla de contingència. “Hem treballat tot l’hivern i esdeveniments com el MIRA o l’anterior edició de Borja Port Art demostren que som capaços d’organitzar activitats amb totes les garanties”.

Prieto també ha destacat que “en la mesura del possible estem organitzant esdeveniments i activitats, adaptant-nos a les mesures de prevenció, però Gandia ha demostrat tindre una ciutadania responsable capaç de gaudir seguint els formats i requisits que imposen les normes de prevenció contra la covid-19”.

Per la seua banda, Joan Muñoz ha incidit que esta edició amplia el seu aspecte més enllà del circ amb companyies procedents de França, Madrid, Catalunya, Andalusia o Astúries. “Esperem que la gent gaudisca d’esta programació que hem dissenyat per a tots els públics amb espectacles que tenen una durada aproximada entre els 40 minuts i l’hora”, ha indicat.

 

PROGRAMACIÓ
10/07 – “Los Herrerita” amb l’espectacle “The flamingos”
17/07 – “La banda del otro” amb l’espectacle “Yee haw!”
24/07 – “Karol” amb l’espectacle “Welcome to my head”
31/07 – “Adrián Conde” amb l’espectacle “Piccolo camerino”
07/08 – “Daraomaï” amb l’espectacle “Tiravol”
14/08 – “La gata japonesa” amb l’espectacle “Los viajes de Bowa”
21/08 – “Cirquet Confetti” amb l’espectacle “A la fresca”