Celebrem una reunió oberta als veïns per explicar la pujada d’impostos i el segon rebut de fem este dimecres

Gandia, 1 de juliol. El PSPV-PSOE de Gandia celebrarà dimecres una reunió explicativa amb associacions i veïns de la ciutat on s’abordarà el gir del segon rebut del fem, que farà que paguem el doble en l’impost per la recollida del fem, i la pujada d’impostos de la ciutat, que dobla pràcticament totes les taxes que paguem els veïns de Gandia. La reunió se celebra després de les moltes queixes rebudes pel gir del segon rebut del fem, emès pel Consorci de Residus (COR), i que ascendix a 51,43 euros, el que eleva el rebut total a 105,43 “i que farà que paguem dues vegades pel fem, tal i com ja vam denunciar els Socialistes de la ciutat”.

El Portaveu del PSPV-PSOE de Gandia i Vicesecretari de Comunicació, Jose Manuel Prieto, ha afirmat que “la reunió explicativa pretén fer-se ressò de les queixes pel gir del segon rebut, però també explicar que el cost zero del PP és una pujada encoberta al doble de tots els impostos, que els veïns estem notant en els nostres rebuts, i el tres en ratlla és un ‘hundir la flota’ per als nostres veïns”. Prieto ha afirmat que el PSPV-PSOE de Gandia estarà “donant la cara als veïns de Gandia, ja que no ho ha volgut fer el govern de la ciutat”.

La reunió oberta per explicar la pujada d’impostos i el segon rebut del fem als ciutadans serà este dimecres, 3 de juliol, a les 20 h., al Centre de Convivència Manuel Broseta de Gandia. Hi podran acudir tots els veïns amb dubtes o afectats per la pujada de taxes i impostos del PP.