Considerem que tots els clubs de futbol han de tindre el mateix tractament amb la distribució de les instal·lacions esportives

Després de les declaracions efectuades per la junta directiva del Club de Futbol Base Gandia, en les quals expressa el seu malestar pel tracte discriminatori que està rebent des de la Direcció general d’Esports de l’Ajuntament de Gandia per la distribució de les instal·lacions esportives en la present temporada, els Socialistes de Gandia sol·licitem la convocatòria d’una reunió entre totes les parts implicades per a tractar d’arribar a un acord.
“Els enfrontaments a l’hora de repartir els camps de futbol municipals no són nous, però sempre s’ha arribat a un consens entre totes les entitats. En este sentit, els clubs de futbol han de tindre un tracte igualitari”, indica la regidor socialista Liduvina Gil.
Des del Grup Municipal Socialista recordem que el passat mes de juny ja vam sol·licitar, després del fracassat intent de fusió de tots els clubs de futbol de la ciutat, que “la resta de clubs de futbol de Gandia han de tindre el mateix tracte la Unió Esportiva Gandia”. Gil també destaca que “en aquell moment ja vam demanar que no es tancara cap porta als clubs de la ciutat que no han desitjat participar en l’acord de fusió”.
No obstant això, la regidor socialista Liduvina Gil agraeix que sí s’hagen considerat algunes de les seues propostes, com la referent al fet que la UE Gandia estiguera presidida per una persona de consens i experiència en el món de l’esport, i no per l’alcade de Gandia (en este cas, la presidència d’honor recau en Ignacio Avilés).