Continuen les obres de millora a les instal·lacions esportives municipals

S’inicien les obres de millora de la megafonia als espais esportius de Gandia, començant amb el pavelló poliesportiu municipal, després del retard patit a causa de la falta de material i subministraments degut a la pandèmia.

El passat 12 d’agost es va adjudicar el contracte de les obres de megafonia a l’empresa SICE SA, però no ha sigut fins fa poc quan l’empresa ha pogut executar les millores per la problemàtica que hi ha a escala global amb els subministraments. El 13 d’octubre es va presentar la suspensió temporal del contracte fins al passat 22 de novembre. No obstant això, la regidora delegada d’esports, Lydia Morant, ha assegurat que “hi ha temps perquè es puguen finalitzar les obres abans que acabe l’any”.

Estes obres tenen el propòsit de canviar les caixes acústiques, els processadors DSP per a les sales i el panel de control. També es posaran unes noves etapes de potència, uns nous armaris per a les botzines acústiques i nous micròfons per a tots els espais esportius.

Concretament, el contracte d’obres inclou millores per al pavelló del poliesportiu municipal, la sala de gimnàstica artística del pavelló del Raval i la pista d’atletisme del poliesportiu de Gandia. Són tres lots diferents per a cada instal·lació i el total del contracte són 35.000 euros per al pavelló del poliesportiu municipal, 8.400 euros per a la sala artística i 9.500 euros per a la pista d’atletisme.

El projecte tindrà una garantia de la infraestructura ampliada fins als set anys. Morant ha destacat que això “ens dóna la seguretat que serà un bon material, un servici millorat i durador. A més, es tindrà el manteniment de tots els nous sistemes durant els primers dos anys”.

Encara que s’ha començat amb les millores del pavelló del poliesportiu, es continuarà amb la pista d’atletisme i després amb la sala de gimnàstica artística del pavelló del Raval.