Diana Morant: “El PP ha fet mal els deures a la platja de Gandia i han suspès en Turisme”

La regidora del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia i portaveu d’assumptes de Turisme, Diana Morant, ha denunciat el lamentable estat en que el govern del PP té la platja de Gandia a data de hui, quan ja fa 15 dies que ha començat la campanya del bany i la platja comença a estar plena amb els primers turistes que visiten la ciutat.

Morant, que ha mostrat a la premsa un reportatge fotogràfic (veure a continuació) que demostra l’estat en que es troba hui la platja, considera que aquestes circumstàncies demostren que “el govern del PP, que diu que ha fet els deures, els ha fet mal a la platja de Gandia i, per tant, han suspès en Turisme”, provocant el que els socialistes consideren “la situació més desastrosa de la platja en la història de Gandia en un inici de campanya d’estiu”. [nggallery id=1]

La regidora socialista ha recordat que és Torró qui condueix personalment el departament de Turisme, i ha lamentat que, tot i que la platja és un dels tresors més preats de l’oferta turística de Gandia, estiga tan poc cuidada perquè Torró “ha volgut córrer tant que no ha mesurat correctament els terminis i ha sigut incapaç de prendre decisions que hagueren evitat aquesta situació desastrosa”.

Morant ha mostrat certa ironia quan ha dit que “a Torró li preocupa qui ha entrat a casa nostra però sembla que no li preocupa com té l’habitació dels convidats”, en referència a les valoracions de Torró sobre les dades de l’empadronament d’immigrants, i ha assegurat que “si té potes per amunt el motor al que li fia el futur, el creixement i l’eixida de la crisi de Gandia, no vull ni pensar què serà de la resta de la ciutat en les seues mans”.

Xiquets jugant a la platja amb una excavadora al costat
Xiquets jugant a la platja amb una excavadora al costat

Amb les imatges que han mostrat els socialistes es demostra que, a data de hui, excavadores al carrer i al costat dels xiquets a la zona del bany, passarel·les tapades amb sorra, rases, cotxes aparcats a zones prohibides de la primera línia i vehicles de servei per damunt de la vorera i una platja sense banys ni xiringuitos, ofereixen una imatge de la platja de Gandia que no convida a tornar a triar la ciutat com a destí turístic als primers visitants que arriben aquest estiu.

I és que Morant ha recordat que, tot i que Torró ho anuncia tot per a l’1 de juliol, la campanya del bany comença l’1 de juny “i la platja no està tancada esperant a que arribe juliol”. Per això, ha demanat solucions al govern i que paralitzen totes aquestes obres “perquè la repercussió negativa de cara a futures campanyes turístiques pot ser molt gran i pot afectar molt als negocis de la platja”. A més, li ha recordat a Torró que els turistes “no ens visiten pel Maremagnum, ni els bous ni els concerts, sinó per gaudir d’una platja que el PP té desmantellada”.

Menys xiringuitos que mai a la platja

Diana Morant ha criticat també la falta d’informació que existeix respecte al projecte dels xiringuitos, i ha denunciat que, pel que ha sabut pels mitjans de comunicació, enguany la platja de Gandia només comptarà amb huit locals d’aquest tipus a la sorra. Una situació molt distinta a la que hi havia fins ara, quan un total de 21 xiringuitos omplien la sorra de la platja separats per uns 150 metres aproximadament entre cadascun.

Morant lamenta que l’aposta de Torró pel turisme siga reduir el que hi havia fins ara i deixar una platja amb menys oferta i sense banys públics durant els primers dies de campanya.