Diana Morant: “Gregori no deu estar molt tranquil quan tapa el cost de l’exposició amb factures del passat”

La regidora del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Diana Morant, ha contestat a les acusacions del responsable de Cultura arran la polèmica de l’exposició Planet Ferrovia assegurant que Vicent Gregori “no deu estar molt tranquil quan tapa el cost de l’exposició mostrant factures del passat amb les que tapen les seues gestions del present”.

I és que Morant ha recordat que el seu grup municipal, abans d’entrar a valorar la mostra de carrer, el que va fer divendres va ser demanar per registre d’entrada conèixer el cost de la mateixa i del calendari editat.

Morant ha remarcat que els socialistes van actuar seguint el procediment “lògic, seriós i responsable”: primer demanar informació per a poder entrar en valoracions una vegada coneguts els costos. La regidora socialista ha lamentat que, no obstant això, Gregori “haja tornat a utilitzar la premsa i els micròfons per a contestar i atacar a l’oposició”, allunyant-se així de la serietat i el rigor que mereix Gandia del seu govern.

En aquest sentit, Morant li ha dit a Gregori i a la resta de regidors del PP que “el que haurien de fer és mirar la seua forma de fer govern abans de criticar a l’oposició” i contestar per escrit o a les comissions pertinents a les peticions i preguntes que els arriben dels altres grups municipals “i no fer-ho a cop de micròfon i criticant la manera de fer oposició dels socialistes”.

Respecte a eixes factures mostrades públicament pel responsable de Cultura, la regidora socialista Ana Garcia ha explicat que el dinar al que ha fet referència Gregori estava emmarcat dintre de la programació de la Fira i Festes de Gandia i amb motiu del V Centenari del naixement de Francesc de Borja, sent una activitat pública de la que no s’amaguen.

Garcia ha recordat que a aquell dinar va estar convidada tota la societat civil de Gandia: associacions, representants del clero, membres del govern i de l’oposició i alcaldes i regidors de la comarca i d’altres municipis relacionats amb la història del IV Duc de Gandia. També es va convidar al president del Congrés dels Diputats i ambaixador de Gandia, José Bono.

La regidora socialista ha assegurat que “pocs arguments deuen quedar-li al govern quan el seu responsable de comunicació tracta de crear dubtes en una roda de premsa al voltant d’un dinar al qual ell mateix va assistir”.

Per últim, i respecte a les publicacions editades amb motiu del V Centenari, Garcia ha recordat que entraven dintre dels costos previstos per a la programació especial de l’Any Borja i contenien informació promocional dels actes celebrats durant tot l’any i un reconeixement a totes i cadascuna de les associacions i col·lectius de la ciutat que van participar en la organització del V Centenari.