Diana Morant participa en la reunió del Consell Valencià de Turisme on s’aprova el Pla Estratègic de la Comunitat

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va participar ahir a la sessió ordinària del Consell Valencià de Turisme com a membre designat d’este organisme. Una reunió que es va celebrar de manera telemàtica amb els membres designats, i que, de manera presencial, va estar presidida pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Durant la sessió es va presentar el Pla Estratègic de Turisme de la Comunitat Valenciana 2020-2025, amb el qual està prevista una mobilització de 2.000 milions d’euros d’inversió.

Este programa incorpora cinc línies: governança del turisme, incidint en la col·laboració públic-privada; vertebració del territori i les destinacions; impuls de la competitivitat; màrqueting turístic, amb programes que promocionen la desestacionalització; i seguretat i resiliència turística, una línia que es referix a la seguretat sanitària pels riscos de la pandèmia per la covid-19. Així, es va posar en coneixement el pla normatiu en matèria de turisme.

Diana Morant ha indicat que ara, més que mai, “hem de treballar juntes les administracions, les empreses i la ciutadania amb tres objectius: frenar els contagis, garantir la salut de les persones i un turisme segur; així com el correcte desenvolupament de l’activitat comercial, turística i productiva”.