DIANA MORANT RESCATA GANDIA DES DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Gandia, 18 de maig de 2016. L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, presenta la primera de les mesures dins de la bateria d’ajudes que Gandia necessita per a quadrar un pressupost digne per a la ciutat.. El ple de la Diputació de València aprovava ahir una sèrie de rebaixes especials que afecten a poblacions de la província respecte al percentatge que la Diputació recapta per població. En el cas de poblacions amb situacions especials com Gandia, la rebaixa suposa un important percentatge d’estalvi doncs ha passat del 3% al 0,225% En paraules de Morant “açò representa un estalvi molt necessari per a la nostra ciutat que és difícil de calcular però que podria estar a l’entorn d’uns 300.000€”.

El PP, amb el responsable de la fallida de Gandia en la seua bancada provincial, es va abstenir i es va mostrar contrari a una mesura que beneficia a Gandia. El propi Guillermo Barber ja va dir que aqueixes ajudes anaven a ser insuficients per a Gandia i segons paraules de Diana Morant “ahir vaig tornar a patir els riures de Barber mentre s’aprovava aquesta mesura que beneficia a Gandia i als seus ciutadans”. “El que va passar ahir és la prova que si a Gandia no governara el pacte actual, la Diputació no ajudaria a aquesta població, ni amb un govern del PP al capdavant de l’entitat provincial” afirmava Diana Morant.

La portaveu del PP en la Diputació de València va assegurar que “no se puede rescatar a los manirrotos”, oblidant que el “manirroto” de Gandia, responsable de la situació econòmica en la qual es troba Gandia se senta unes butaques més enllà i forma part del seu propi partit.