Divendres, presentació-col·loqui sobre el tancament de RTVV

Divendres 21 de febrer a les 19 hores i en la Casa de Cultura Marqués de Gonzàlez de Quirós, presentarem el llibre Adéu RTVV. Crònica del penúltim fracàs de la societat valenciana, un llibre que cal llegir per a entendre què ha passat no sols amb RTVV, sinó arreu del País, una radiografia de l’estat de les coses a la que convidem a tota la ciutadania.

L’acte comptarà amb la presència dels seus editors (Vicent Climent i Borja Flors), dos dels seus professionals de la Safor, Miguel Ángel Picornell i Xelo Miralles (membre del Consell d’Administració de RTVV a proposta del PSPV-PSOE) i el nostre diputat a les Corts i membre de la Comissió de Control de RTVV, Josep Moreno. S’ha programat a les 19 hores per tal que en acabar la presentació es puga obrir un col•loqui amb el públic.

La secretària d’organització del PSPV-PSOE a Gandia, Diana Morant ha assenyalat que “quasi vint anys després de govern del PP, el nostre País ja no té ni televisions pròpies. Han atacat tots els signes de l’autogovern i tots els trets de la identitat d’un poble perquè mai es van creure l’autonomia ni el poble valencià”. El tancament de RTVV simbolitza la fi d’una administració pública, en mans de la dreta, que ha institucionalitzat el saqueig de la caixa comuna o la corrupció sistèmica de centenars d’alts càrrecs “per això demanem que torne un servei públic de ràdio televisió que conte el que ens passa als valencians, en la llengua dels valencians, per seguir fent necessaris els serveis públics, com hem demanat també en el cas de la sanitat o l’educació, en estat precari respecte a altres territoris de l’Estat”.

acte