El barri de Corea suma ja prop de 500 noves places d’aparcament públiques i gratuïtes

Tal com s’havia anunciat a la Junta de Districte, el Govern local ha fet efectiu el compromís adquirit amb els veïns i comerciants del barri de Corea amb l’ampliació del pàrquing públic i gratuït situat entre el carrer Joan Martorell i l’avinguda Blasco Ibáñez. L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha informat que este espai, sumat a l’anterior existent a la zona, suposa un total de 200 places d’estacionament per a cotxes i motos que es posen a la disposició dels veïns i visitants de la barriada.

D’esta manera i gràcies a diverses actuacions, s’han aconseguit prop de 500 places noves al districte de Corea els darrers anys amb actuacions a la campa situada al costat del col·legi Gregori Mayans, el canvi d’estacionament a l’avinguda dels Esports o al carrer Perú, a més d’altres intervencions.

“Amb estos espais volem millorar la mobilitat instal·lant pàrquings públics i gratuïts a la perifèria que faciliten l’activitat econòmica i el pas dels veïns a altres zones de la ciutat”, ha explicat Prieto.

Per part seua, la presidenta de la Junta de Districte de Corea, Inma Rodríguez, s’ha mostrat satisfeta per esta mesura. “Complim amb una petició de veïns i comerciants. Tindre este tipus d’espais milloren la qualitat de
vida dels veïns i ajuden el petit comerç de la barriada”, ha assenyalat.