El Centre Esportiu del Grau obrirà les portes el pròxim 27 de setembre

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha comparegut en roda de premsa este matí per a informar que el Centre Esportiu del Grau obrirà les portes el pròxim 27 de setembre. L’edil socialista ha explicat que el centre obrirà el dia 20 perquè totes les persones interessades en donar-se d’alta puguen fer-ho i a més per a conéixer les noves instal·lacions. La inscripció també es podrà realitzar sol·licitant cita prèvia al web municipal.

Morant ha recordat que després de la finalització del passat contracte, el consistori ha realitzat una important inversió que ascendix a 290.000 euros i que hui mateix s’ha formalitzat el contracte amb l’empresa que s’encarregarà de subministrar els instructors i socorristes del centre. L’espai serà de gestió pública i comptarà amb personal municipal per a tasques com consergeria i recepcionistes que es complementarà amb els servicis existents de manteniment d’instal·lacions esportives i neteja.

Pel que fa a les actuacions que s’han realitzat, la regidora ha explicat que s’ha actuat a la zona de màquines (caldera i aigua calenta sanitària) per a tindre les temperatures òptimes tant a la piscina com en el got d’ensenyament i al jacuzzi & SPA.

“Els usuaris que utilitzen la instal·lació gaudiran d’unes instal·lacions immillorables”, ha afirmat l’edil, qui ha destacat que també es s’han reparat les plaques solars per a millorar la seua eficiència i sostenibilitat; a més de canvis en la il·luminació, fontaneria, instal·lació de fibra òptica perquè els usuaris disposen de connexió internet, i adquisició de maquinària d’última generació.

També s’ha actuat sobre el sostre de la piscina; s’ha millorat la zona de platja de la piscina i el material de la mateixa, al temps que s’ha implantat una nova imatge corporativa. Pel que fa a les millores i novetats, Morant ha informat que hi haurà una sala de pilates a més d’un curs de natació per a nadons. Finalment, l’edil delegada d’Esports ha assenyalat que durant els pròxims dies s’anirà aportant més informació a les xarxes socials del centre  on s’informarà tant dels preus com dels cursos que s’oferiran.