El Dia de la Dona centra el cine-fòrum del programa Activa’t amb “Las 13 rosas”

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia ofereix aquesta setmana, dintre de les propostes del programa “Activa’t”, una nova cita del cine-fòrum, que aquest mes girarà al voltant del Dia de la Dona amb la pel·lícula Las 13 rosas, dirigida per Emilio Martínez Lázaro. La cita serà demà divendres a partir de les 21 hores a la Casa del Poble del carrer Abat Solà.

Els assistents al cine-fòrum realitzaran un sopar d’entrepà a la mateixa seu del partit, on podran comentar la pel·lícula, amb la qual els socialistes reten homenatge a les dones i al seu paper en el camp de la política durant la Guerra Civil Espanyola. D’aquesta manera, l’agrupació local socialista celebra el Dia de la Dona amb les seues activitats del programa “Activa’t”.

Amb aquesta pel·lícula es continua amb aquesta activitat que té una periodicitat mensual. La intenció, com a la resta de propostes del programa “Activa’t”, és moure la inquietud dels militants i simpatitzants socialistes de la ciutat i despertar l’interès d’aquells gandians d’ideologia progressista que es mostren interessats per la temàtica política.